Odense-erhvervslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Odense C

kontor i Odense C til leje

Kontorer i varierende størrelser på Stjerneskibet

Inspirerende og interessante lejemål til nystartede på Stjerneskibet

Stjerneskibet er et inspirerende kontorfællesskab på Odense Havn, der huser over 25 virksomheder indenfor mange forskellige brancher.
Mulighed for leje af kontor i flere forskellige størrelser og prisklasser lige fra 10 til 100 m2 og for leje af skrivebordsplads i et open workspace til blot 900 kr. pr. måned
Stjerneskibet har kontorer på 4 niveauer, hvor der er en port i parterre. Udover det, er der på hver af de 3 andre etager: toiletter, tekøkken, møderum, og fællesarealer. En unik bygning til nystartede og mindre virksomheder

Olav de Linde overtog Stjerneskibet i foråret 2022, hvor det tidligere har været en del af Odense kommune og fungeret som et iværksætterhus.
Huset er nu et kontorfælleskab og huser mindre virksomheder og helt grønne iværksætter.

Se på plantegninger for hvilke lejemål der er ledige samt prisen - de bliver opdateret løbende. Priserne er inkl. fællesudgifter og forbrug.